HRS

hrs

HRS er utviklet i Skåne, Sørdalen av Sverige. Produsentene bak har flere tiårs erfaring på å utvikle hesteprodukter. Her er målet å ha mottoet “VALUE FOR MONEY”.

Dale Ridebukser

HRS Dale Ridebukser – Tynnere, mykere og elastisk ridebukse med svært god passform. Normal høyde i midjen. Helforet med et fint mønster i silikon. Lommer bak. To lommer foran. Nylonmansjett i benavslutningene. 90 % mikronylon, 10 % elastan. Kan vaskes på 30 %.

kr 899

HRS Dressur Salpad

HRS Dressur Salpad med skumfylling i dressurmodell. Utsiden i mokkalignende materiale med mønster i transparent silikon. Midt- og kantbånd rundt sadelunderlaget i nylon. Innvendig kledd med fleece.

kr 689

HRS Dressurgjord Soft Buet

HRS Dressurgjord Soft Buet med myk og smidig lærgjord. Forhindrer at salen glir fremover, er anatomisk og gir albuerom. Stretch på begge sider.

kr 1 229

HRS Dressurgjord Soft med Plate

HRS Dressurgjord Soft med Plate Noen av disse dressurgjordene har en mattere overflate og finish på kalveskinnet enn originalen. På gjordene er det en beskyttende voks som kan sitte igjen enkelte steder. Den fjernes enkelt med vanlig lærsåpe! Dressurgirtene er ikke merket i læret med merke eller størrelse.   Det flate dressurgjørtet er et mykt […]

kr 1 229

HRS Grime med Leietau

HRS Grime med Leietau. Populær modell i skinn og tau. Spenner i metall.

kr 449

HRS Grime Saueskinn

HRS Grime Saueskinn er vår populære nylonrem med syntetisk fluff. Spenner i rosagull.

kr 199

HRS Leietau

HRS Leietau 3 meter 3 meter lang Leietau i taudesign. Med skinndetaljer på kroken og enden av håndtaket som “stopp”. Tau i materialet Nylon.

kr 199

HRS Salpad Sprang/Allround

HRS Salpad Sprang/Allround med skumfylling. Utsiden i mokkalignende materiale med mønster i transparent silikon. Midt- og kantbånd rundt sadelunderlaget i nylon. Innvendig kledd med fleece.

kr 689

Kalveskinnskledde Stigbøylereimer med nylonkjerne

HRS Kalveskinnskledde Stigbøylereimer med nylonkjerne er godt Stigbøyleimer til den beste prisen! Stigbøyler i Kalveskinnskledde med nylonkjerne.

kr 349

Savanna Ridebukser

HRS Savanna Ridebukser fullskodd. Tynnere, mykere og elastisk ridebukse med svært god passform. Høyere i midjen. Helforet med et fint mønster i silikon. Med rosaglitter på silikon på svarte og marineblå bukser. Hvit ridebukse i transparent silikon. Baklommer. To lommer foran. Nylonmansjett i benavslutningene. 90 % mikronylon, 10 % elastan. Kan vaskes på 30 %.

kr 989