Handlekurv

Personvernregler

Avanti Cavalli respekterer ditt personvern og vi dedikerer oss til å beskytte personvernet til personer som bruker våre produkter og tjenester. Personvernerklæringen hjelper deg med å forstå hvilken personlig informasjon (“Personopplysninger”) vi samler inn, og hvordan vi bruker det. “Personopplysninger” refererer til informasjon som gjør det mulig for en person å bli direkte eller indirekte identifisert som en individuell person.

Personvernerklæringen gjelder din bruk av våre produkter og tjenester, og du bør lese den før du bruker våre produkter og tjenester. Hvis du ikke samtykker til vilkårene i personvernerklæringen, bør du ikke bruke produktene og tjenestene.

Hvis du er under 16 år, må vi motta foreldres samtykke for at du skal bruke våre produkter og tjenester.Se ytterligere instruksjoner i avsnittet Personvern / Samtykke.

Behandlingsansvarlig og kontaktinformasjon
  • Company name:  Avanti Cavalli Wasmuth
  • Contact address:  Thereses gate 3D, 0358, Oslo
  • E-mail:  [email protected]
  • Telephone:  +47 915 14 104
  • Organization no.: 985 284 407
Behandling av personopplysninger og informasjonskilder

Alle personer (datasubjekter) får personopplysninger innsamlet i sammenheng med produkter og tjenester levert via Avanti Cavalli sin webside.

Informasjonen vi samler inn inkluderer følgende kategorier av personopplysninger:

  • Identitet- og kontaktdetaljer (som navn, e-post, telefonnummer, sendingsadresse og fakturaadresse)
  • Innlogging og kontoinformasjon (som brukernavn og passord)
  • Betalings- eller kredittkortinformasjon
  • Bilder og videoer
  • Personlige preferanser (slik som ønskeliste, markedsføring og informasjonskapsler)
  • Elektronisk identifiseringsdata (Internet Protocol (IP) adresse, brukernavn, passord, informasjonskapsler, enhetsidentifisering slik som MAC-adresse, nettleser og operativsystem)
  • Stedsdata (for eksempel generell plassering basert på Internet Protocol adresse, geolokalisering fra din mobile enhet)
  • Personlige karakteristikker (som fødselsdato, alder, kjønn)
  • Livsstilsdata og preferanser slik som fritidsaktiviteter og interesser

Livsstilsdata og preferanser slik som fritidsaktiviteter og interesser

Vi spør deg om visse personopplysninger som vi trenger for å gi deg de produktene eller tjenestene du ønsker. For eksempel når du skal gjøre et kjøp, kontakte kundeservice, ønsker å motta kommunikasjon, lage en konto, delta i våre arrangementer eller konkurranser, eller samhandle med våre sider og butikker.

Når du samhandler med våre nettsteder og apper, blir personopplysninger automatisk samlet inn og delt med Horze av teknologiplattformene du bruker. Nettleseren din eller mobilenheten din kan for eksempel dele visse personopplysninger med Avanti Cavalli når disse enhetene samhandler med Avanti Cavalli nettsteder eller apper. Mer informasjon om disse fremgangsmåtene er inkludert i vår cookie-policy.

Hensikt og hjemmel for behandling av personopplysninger

Vi bruker personopplysningene vi samler fra deg på følgende måter:

For å levere og oppfylle dine kjøp og andre tjenester du ber om: Når du bruker nettstedene og appene våre, bruker vi dine personopplysninger til å tilby produkter eller tjenester du har valgt. For eksempel, hvis du gjør et kjøp på Avanti Cavalli sitt nettsted, eller deltar i et arrangement eller kampanje, vil vi bruke kontaktinformasjonen du gir oss for å kommunisere med deg om kjøpet, arrangementet eller kampanjen. Hvis du kontakter kundeservice, bruker vi informasjon om deg, for eksempel leverings- eller betalingsinformasjon, eller produktet du har kjøpt for å hjelpe deg med å løse et problem eller spørsmål.

For å bruke spesielle funksjoner på våre nettsteder og tjenester, kan det i mange tilfeller hende du trenger å gi Avanti Cavalli ytterligere personopplysninger eller ekstra samtykke til å bruke spesifikke personopplysninger på en viss måte.

Det rettslige grunnlaget for behandling av disse personopplysningene er den aktuelle kjøpekontraktens betingelser.

Å kommunisere informasjon om våre produkter, tjenester, arrangementer og kampanjer: Hvis du er en eksisterende kunde hos Avanti Cavalli (hvis du for eksempel har bestilt hos oss), kan det hende vi bruker e-postadressen for å sende deg markedsføringskommunikasjon om lignende Avanti Cavalli-produkter eller -tjenester, med mindre du har valgt bort det. I andre tilfeller ber vi om ditt samtykke til å sende deg markedsføringsinformasjon om Avanti Cavalli sine produkter, tjenester, arrangementer og kampanjer.

Det rettslige grunnlaget for behandling av disse personopplysningene er ditt samtykke og vår berettigede interesse for å gi informasjon, nyheter og tilbud.

Å drive, forbedre og vedlikeholde vår virksomhet, våre produkter og tjenester: Vi bruker personopplysningene du gir oss for å drive vår virksomhet. Når du for eksempel kjøper, bruker vi den informasjonen til regnskap, revisjon og andre interne funksjoner. Som et annet eksempel bruker vi personopplysninger om hvordan du bruker våre produkter og tjenester for å forbedre din brukeropplevelse og for å hjelpe oss med å diagnostisere tekniske- og serviceproblemer, samt administrere våre nettsteder og apper. Se mer informasjon om automatisk profilering i retningslinjene for informasjonskapsler.

Det juridiske grunnlaget for behandling av disse personopplysningene er en legitim interesse.

For å beskytte våre eller andres rettigheter, eiendom eller sikkerhet: Basert på legitim interesse, kan vi også bruke personopplysninger om hvordan du bruker nettstedene og appene våre for å forhindre eller oppdage svindel, misbruk, ulovlig bruk og brudd på bruksvilkårene våre, og for å etterkomme rettsavgjørelser, myndighetsanmodning eller gjeldende lov.

For generelle undersøkelser og analyseformål: Vi bruker personopplysninger om hvordan de besøkende bruker våre nettsteder, apper og tjenester for å forstå kundeadferd og preferanser. Vi kan for eksempel samle og analysere informasjon om nettstedsøk for å bedre forstå hvordan vi kan optimalisere vårt produkttilbud og kundeopplevelse til våre kunder og besøkende.

Andre hensikter: Vi kan også bruke dine personopplysninger på andre måter, men da vil vi gi et spesifikt varsel på innsamlingstidspunktet og få ditt samtykke der det er nødvendig. I disse tilfellene er det juridiske grunnlaget for behandling av dine personopplysninger basert på ditt samtykke eller vår berettigede interesse.

Samtykke

På Avanti Cavalli tar vi personvern svært seriøst. Det er viktig for oss å være transparente og spørre om samtykke når det kreves for behandling av dine personopplysninger.

Foresattes samtykke: Hvis du er under 16 år og bruker våre tjenester, vennligst vær sikker på at dine foreldre godtar behandlingen av dine personlige data.

Tilbaketrekking av samtykke: Du kan trekke tilbake ditt samtykke når som helst. Vi vil etterkomme en slik forespørsel med mindre det er en annen legitim grunn til å behandle personopplysningene.

For samtykke for informasjonskapsler: Vennligst les vår informasjonskapselpolicy.

Oppbevaring av personopplysninger

Personopplysningene vi samler inn lagres i den perioden som er nødvendig for å oppfylle formålene som er beskrevet i denne personvernerklæringen, med mindre en lengre oppbevaringsperiode er påkrevd i loven. Deretter vil personopplysningene enten bli slettet eller anonymisert innen en rimelig tidsramme.

Oppbevaringsperiodene avhenger av formålet med behandlingen og type informasjon.

Personopplysninger og oppbevaringsperioder er oppført nedenfor:

  • Kundedata:
  1. Kjernekunde- og transaksjonsdata: Avanti Cavalli oppbevarer alle kundedata i 10 år etter transaksjonsdatoen av juridiske grunner. Etter dette blir dataene anonymisert. Dette inkluderer også kundeservicehenvendelser som er direkte relatert til en ordre.
  2. Kundeservicedata: Kundeservicehenvendelser og og annet relatert til kundeservice vil bli slettet tre år etter siste oppdatering av saken.
  3. Fraktdata: Fraktfirmaer har ulike retningslinjer knyttet til oppbevaring av data. Se personvernregler for hver leverandør.
  4. Betalingsdata: Betalingsleverandørene er under streng regulering fra myndighetene i hvert enkelt land. Se personvernregler for hver betalingsleverandør. Avanti Cavalli oppbevarer ikke personlig identifiserbar økonomisk informasjon, for eksempel kredittkortnummer.
  • Markedsføringsdata
  1. Nettleserdata: Nettleserdata vil bli lagret i seks måneder siden forrige økt.
  2. Markedsføringsdata via e-post: Hvis du trekker tilbake ditt samtykke til markedsføring via e-post, vil Avanti Cavalli slette dine kontaktdata innen ett år etter tilbaketrekningen. Hvis du har gitt ditt samtykke, men vi ikke registrerer noen aktivitet (lesing, klikk eller kjøp), vil vi slette kontaktdataene fra databasen vår innen en rimelig tidsperiode.
  • Analytiske data
  1. Google Analytics: Analytics-data blir slettet automatisk etter en oppbevaringsperiode på 38 måneder.
Overføring av personopplysninger

Avanti Cavalli bruker forskjellige systemer for å tilby en god og personlig service og holde våre nettsteder operative. Disse tredjepartssystemene vil bare lagre og bruke personopplysninger som er nødvendig for dem å fullføre tjenesten de leverer til Avanti Cavalli.

Avanti Cavalli bruker bare topp profesjonelle tredjepartspartnere og systemer som overholder EUs databeskyttelsesforskrifter.

Noen tredjeparts tjenesteleverandører, f.eks. betalingsleverandører, er under myndighetenes reguleringsbestemmelser og har strenge retningslinjer for informasjonen vi må gi dem for kjøpsrelaterte transaksjoner. Når du forlater butikken på vårt nettsted eller blir sendt til tredjeparts nettsted eller app, er du ikke lenger underlagt denne personvernerklæringen og våre vilkår og betingelser.

Avanti Cavalli overfører personopplysninger til følgende datamottakere:

  • Betalingsbehandlere: Avanti Cavalli bruker Klarna, Stripe og Vipps for betalingsbehandling. Disse tredjeparts betalingsbehandlerne behandler betalinger utført til oss. I forbindelse med behandlingen av slike betalinger, beholder ikke Avanti Cavalli noe personlig identifiserbar økonomisk informasjon, for eksempel kredittkortnummer. Snarere blir all slik informasjon gitt direkte til våre tredjepartsbehandlere, hvor bruk av dine personlige data styres av deres personvernregler.
  1. Klarna: Klarna personvern
  2. Stripe: Stripe personvern
  3. Vipps: Vipps personvern
  • Frakt: Posten Norge brukes til å levere leveringstjenesten for Avanti Cavalli. Vi gir disse fraktselskapene nødvendig informasjon som navn, adresse og telefonnummer slik at de kan levere varene til deg.
  1. Posten Norge: Posten personvern
  • Analytics: Avanti Cavalli bruker Google Analytics som analysetjenester. De hjelper for eksempel med å identifisere problemer på nettstedet, slik at vi kan forbedre opplevelsen for deg som besøkende/kunde.
  1. Google: Google personvern
  • Marketing: Bruker vi følgende markedsføringssystemer for forskjellige markedsføringsformål: Facebook, Google Adwords.
  1. Facebook: Facebook personvern
  2. Google: Google personvern

Vi kan dele informasjonen din i forbindelse med fusjon, salg av eiendelene våre, eller finansiering eller overtagelse av hele eller deler av vår virksomhet.

I unntakstilfeller kan personopplysninger utleveres til tredjepart hvis det er nødvendig i henhold til gjeldende lov, forskrift eller pålegg fra myndigheter, og for å undersøke mulig krenkende bruk av produktene og tjenestene, samt for å garantere sikkerheten til produktene og tjenestene.

Beskyttelse av personopplysninger

Vi forplikter oss til å følge sikkerhetsbestemmelsene i gjeldende databeskyttelsesforskrifter, samt å behandle personopplysninger i samsvar med god behandlingspraksis. Vårt personell og prosessorer som behandler personopplysninger er forpliktet til å holde personopplysninger strengt konfidensielt. Tilgang til personopplysninger gis bare til de ansatte som trenger informasjonen for å utføre sine arbeidsoppgaver.

All personlig informasjon er beskyttet av passende standarder, tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak.

Vi informerer myndighetene og brukerne/registrerte om datainnbrudd i henhold til gjeldende informasjonssikkerhets- og databeskyttelsesforskrift.

Datapersoners og tilsynsmyndighetens rettigheter

Rett til innsyn og korrigering: Du har rett til å innhente informasjon fra oss om dine personopplysninger som vi behandler. Du har rett til å få rettet og/eller fjernet uriktige, ufullstendige, utdaterte eller unødvendige personopplysninger.

Retten til å motsi og begrense behandlingen: Du har rett til å motsi visse typer behandling av dine personopplysninger, inkludert direkte markedsføring, hvis slike data blir brukt til andre formål enn formål som er nødvendig for å levere produktene og/eller tjenestene til deg, eller for å overholde en juridisk forpliktelse.

Du har rett til å motsi ytterligere behandling av dine personopplysninger etter forhåndsgitt samtykke. Hvis motsier videre behandling av dine personopplysninger, kan dette føre til færre muligheter for å bruke produkter og/eller tjenester.

Du har rett til å be oss om å begrense behandlingen av dine personopplysninger. Dette kan imidlertid føre til begrensede muligheter for å bruke våre produkter og tjenester.

Rett til å slette: Du har rett til å be oss om å slette personopplysningene dine som vi behandler. Vi vil etterkomme en slik anmodning med mindre vi har en legitim grunn til ikke å slette opplysningene.

Etter at dataene er slettet, kan det hende at vi ikke umiddelbart kan slette alle gjenværende kopier fra våre aktive servere og backup-systemer. Slike kopier skal slettes så raskt som mulig.

Rett til dataportabilitet: Du har rett til å motta personopplysninger levert av deg til oss, i et strukturert, normalt brukt format. Du har rett til å overføre personopplysningene til en annen behandler. Du kan også overføre personopplysningene direkte til en annen behandler, hvis det er teknisk mulig.

Innvendinger mot direkte markedsføring og tilbaketrekking av samtykke: Du kan nekte enhver direkte markedsføring og trekke tilbake ditt samtykke angående elektronisk direkte markedsføring. Du kan alltid trekke tilbake noe annet samtykke, inkludert foreldres samtykke.

Rett til å klage til tilsynsmyndigheten:  Skulle du anse vår behandlingsaktivitet av dine personopplysninger som uforenlig med General Data Protection Regulation (GDPR) (EU) 2016/679, har du rett til å klage til tilsynsmyndighetene for databeskyttelse.

Kontaktinformasjon til gjeldende tilsynsmyndighet finner du her: https://www.datatilsynet.no/

Bekreft e-postadressen

Bekreft din e-post for å kunne motta nyhetsbrev fra Avanti Cavalli. Vi har sendt en bekreftelseslink.

Hvis det ikke er noen bekreftelses-e-post i innboksen din, kan du sjekke om e-posten ble filtrert til søppelpostmappen din.