Handlekurv
Retningslinjer

Personvernregler

Avanti Cavalli respekterer ditt personvern og forplikter seg til å beskytte personvernet til alle som bruker produktene og tjenestene våre. Vår personvernserklæring er utformet for å hjelpe deg med å forstå hvilken personlig informasjon vi samler inn og hvordan vi bruker den. Denne erklæringen gjelder for din bruk av produktene og tjenestene våre, og vi anbefaler at du leser den nøye før du bruker dem. Hvis du ikke er enig i vilkårene i denne personvernserklæringen, anbefaler vi at du ikke bruker produktene og tjenestene våre.

ANSVARLIG FOR BEHANDLING OG KONTAKTINFORMASJON

 • Selskapsnavn: Avanti Cavalli Wasmuth
 • Kontaktadresse: Thereses gate 3D, 0358, Oslo
 • E-post: post@avanticavalli.no
 • Telefon: +47 915 14 104
 • Organisasjonsnummer: 985 284 407

BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER OG INFORMASJONSKILDER

Vi samler inn personopplysninger fra alle personer i forbindelse med produktene og tjenestene vi tilbyr via Avanti Cavalli-nettstedet.

INFORMASJON VI SAMLER INN

Vi samler inn ulike typer personlig informasjon for å kunne tilby våre produkter og tjenester effektivt. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til:

 • Identitets- og kontaktdetaljer: Dette inkluderer navn, e-postadresse, telefonnummer, leveringsadresse og faktureringsadresse.
 • Påloggings- og kontoinformasjon: Vi samler inn brukernavn og passord for å gi deg sikker tilgang til kontoen din.
 • Betalingsinformasjon: For å behandle transaksjonene dine, samler vi inn betalingsinformasjon som kredittkortdata.
 • Bilder og videoer: I noen tilfeller kan vi samle inn bilder eller videoer med ditt samtykke for å forbedre tjenestene våre.
 • Personlige preferanser: Vi samler inn informasjon om dine markedsføringspreferanser, ønskelister og informasjonskapselinnstillinger.
 • Elektronisk identifikasjonsinformasjon: Dette kan inkludere IP-adresse, brukernavn, passord, informasjonskapsler og enhetsidentifikasjonsdetaljer som MAC-adresse, nettleser og operativsystem.
 • Lokasjonsdata: Vi samler inn generelle lokasjonsdata basert på IP-adresse eller geolokasjon fra mobile enheter, hvis du gir oss tillatelse til det.
 • Personlige egenskaper: Vi kan samle inn informasjon som fødselsdato, alder og kjønn hvis du velger å oppgi det.
 • Livsstilsdata og preferanser: Vi samler inn informasjon om fritidsaktiviteter og interesser for å bedre tilpasse tjenestene våre.

Vi ber om visse personopplysninger for å kunne gi deg de produktene eller tjenestene du ønsker. Dette kan inkludere gjennomføring av kjøp, kommunikasjon med kundeservice, deltakelse i arrangementer eller konkurranser, opprettelse av en konto eller interaksjon med våre nettsider og nettbutikker.

FORMÅL OG RETTSLIG GRUNNLAG FOR BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER

Vi bruker de personopplysningene vi samler inn fra deg på følgende måter:

 1. Levering og oppfyllelse av bestilte kjøp og tjenester: Vi bruker dine personopplysninger for å tilby de produktene eller tjenestene du har valgt. For eksempel, når du gjennomfører et kjøp på nettsiden vår, bruker vi dine kontaktopplysninger til å kommunisere med deg om kjøpet, forsendelsen eller for å løse problemer relatert til bestillingen din.
 2. Bruk av spesialfunksjoner på våre nettsider og tjenester: Vi kan kreve ytterligere personopplysninger eller ytterligere samtykke for å bruke spesialfunksjoner på våre nettsider og tjenester.
 3. Kommunikasjon av informasjon om produkter, tjenester, arrangementer og kampanjer: Hvis du er en eksisterende kunde, kan vi bruke e-postadressen din til å sende deg markedsføringskommunikasjon om lignende produkter eller tjenester, med mindre du velger å ikke motta slike kommunikasjoner. Vi kan også be om ditt samtykke for å sende deg markedsføringsinformasjon om våre produkter, tjenester, arrangementer og kampanjer.
 4. Drift, forbedring og vedlikehold av virksomheten vår, produkter og tjenester: Vi bruker personopplysningene for å drive virksomheten vår, inkludert interne funksjoner som regnskap og revisjon, og for å forbedre brukeropplevelsen på våre nettsider og applikasjoner.
 5. Beskyttelse av rettigheter, eiendom eller sikkerhet: Vi bruker personopplysningene for å forebygge eller oppdage svindel, misbruk, ulovlig bruk og brudd på våre bruksvilkår, samt for å oppfylle rettsavgjørelser, forespørsler fra myndigheter eller gjeldende lov.
 6. Forskning og analyse: Vi analyserer hvordan besøkende bruker våre nettsider, applikasjoner og tjenester for å bedre forstå kundeadferd og -preferanser, noe som gjør at vi kan optimalisere vårt produkttilbud og kundeopplevelsen.
 7. Andre formål: I noen tilfeller bruker vi dine personopplysninger til andre spesifikke formål, for hvilke vi gir varsel på tidspunktet for innsamlingen og innhenter ditt samtykke når det er nødvendig. I slike tilfeller er det rettslige grunnlaget for behandlingen av dine personopplysninger basert på ditt samtykke eller vår legitime interesse.

SAMTYKKE

Vi anser personvern som en absolutt prioritet. Vi streber etter å være transparente og innhente ditt samtykke når det er nødvendig for behandlingen av dine personopplysninger.

 • Foreldres samtykke: Hvis du er under 18 år og bruker våre tjenester, må du sørge for at dine foreldre eller juridiske verger har gitt sitt samtykke til behandling av dine personopplysninger.
 • Tilbaketrekking av samtykke: Du har rett til å trekke tilbake ditt samtykke når som helst. Vi vil imøtekomme din forespørsel med mindre det finnes et annet rettslig grunnlag for fortsatt behandling av dine personopplysninger.
 • Samtykke til bruk av informasjonskapsler: Vennligst se vår informasjonskapselpolitikk for detaljert informasjon om hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du kan administrere dine informasjonskapselpreferanser.

LAGRING AV PERSONOPPLYSNINGER

De innsamlede personopplysningene lagres på en sikker og konfidensiell måte i den nødvendige tidsperioden for å oppfylle formålene beskrevet i denne personvernserklæringen, med mindre loven krever en lengre oppbevaringsperiode. Etter denne perioden vil personopplysningene enten slettes på en sikker måte eller anonymiseres innenfor en rimelig tidsramme.

Oppbevaringsperiodene for personopplysninger kan variere avhengig av behandlingsformålet og typen informasjon. Nedenfor er detaljer om oppbevaringsperiodene for ulike kategorier av data:

 • KUNDEDATA:
  • Hovedkunde- og transaksjonsdata: Oppbevares i 10 år etter transaksjonsdatoen av juridiske årsaker. Etter denne perioden anonymiseres dataene.
  • Kundeserviceforespørsler: Kundeservicehenvendelser og relatert informasjon slettes tre år etter siste oppdatering av saken.
  • Leverings- og betalingsdata: Spesifikke oppbevaringspolicyer fra fraktselskaper og betalingsleverandører gjelder. Personlig økonomisk informasjon, som kredittkortnummer, oppbevares ikke av Avanti Cavalli, men administreres direkte av betalingsleverandørene under strenge statlige reguleringer.
 • MARKEDSFØRINGSDATA:
  • Nettleserdata: Lagres i seks måneder etter siste økt.
  • Markedsførings-e-postdata: Hvis samtykket til markedsføring via e-post trekkes tilbake, slettes kontaktopplysningene innen ett år etter tilbaketrekking eller umiddelbart ved forespørsel.
  • Analytiske data: Analytiske data slettes automatisk etter en oppbevaringsperiode på 38 måneder.

OVERFØRING AV PERSONOPPLYSNINGER

Avanti Cavalli bruker ulike tredjepartssystemer for å levere tilpassede tjenester og opprettholde driften av våre nettsider. Disse tredjepartssystemene lagrer og bruker kun de personopplysningene som er nødvendige for å fullføre tjenesten de leverer til Avanti Cavalli.

Vi samarbeider kun med profesjonelle og ledende tredjepartsleverandører som overholder EU-regelverk for databeskyttelse.

Noen tredjeparts tjenesteleverandører, som betalingsbehandlere, er underlagt statlige reguleringer og har strenge retningslinjer for informasjon som må oppgis for transaksjoner knyttet til kjøp. Vær oppmerksom på at når du forlater vår nettbutikk eller blir omdirigert til en tredjeparts nettside eller applikasjon, vil du ikke lenger være underlagt denne personvernserklæringen eller våre vilkår og betingelser.

Avanti Cavalli overfører personopplysninger til følgende data-mottakere:

Vær oppmerksom på at vi også kan dele informasjonen din i forbindelse med en fusjon, salg av våre eiendeler, eller finansiering eller oppkjøp av hele eller deler av virksomheten vår.

I eksepsjonelle tilfeller kan personopplysninger bli delt med tredjeparter hvis det er nødvendig i henhold til lov, forskrift eller forespørsel fra myndigheter, og for å etterforske mulig misbruk av produkter og tjenester, samt sikre produktenes og tjenestenes sikkerhet.

BESKYTTELSE AV PERSONOPPLYSNINGER

Vi forplikter oss til å overholde sikkerhetsbestemmelsene i gjeldende databeskyttelseslover, samt behandle personopplysninger i tråd med god praksis for databehandling. Både vårt personale og databehandlere som håndterer personopplysninger er forpliktet til å opprettholde streng konfidensialitet om all personlig informasjon. Tilgang til personopplysninger er begrenset til de ansatte som trenger informasjonen for å utføre sine arbeidsoppgaver.

Vi implementerer egnede standarder, tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak for å beskytte all personlig informasjon. Dette inkluderer bruk av kryptering, brannmurer og andre sikkerhetsteknologier for å sikre integriteten og konfidensialiteten til dataene.

I tilfelle av en databrudd vil relevante myndigheter og berørte brukere eller registrerte bli informert i henhold til gjeldende regler for informasjonssikkerhet og databeskyttelse. Vi forplikter oss til å ta alle nødvendige tiltak for å rette opp eventuelle databrudd og begrense eventuelle negative konsekvenser for de berørte brukerne.

RETTIGHETER TIL REGISTRERTE OG TILSYNSMYNDIGHET

Vi anerkjenner og respekterer dine rettigheter knyttet til dine personopplysninger. Her er dine rettigheter i henhold til databeskyttelsesreglene:

 • Rett til tilgang og retting: Du har rett til å be om informasjon om de personopplysningene vi behandler og be om korrigering av eventuelle uriktige, ufullstendige, foreldede eller unødvendige personopplysninger.
 • Rett til å motsette seg og begrense behandlingen: Du har rett til å motsette deg visse typer behandling av dine personopplysninger, inkludert direkte markedsføring, hvis disse dataene brukes til formål som er forskjellige fra de som er nødvendige for å gi deg produkter og tjenester, eller for å oppfylle en rettslig forpliktelse. Du kan også be om begrensninger i behandlingen av dine personopplysninger.
 • Rett til å slette: Du har rett til å be om sletting av dine personopplysninger som vi behandler. Vi vil etterkomme denne forespørselen med mindre vi har en legitim grunn til å ikke gjøre det.
 • Rett til dataoverførbarhet: Du har rett til å motta personopplysningene du har gitt oss i et strukturert, vanlig format. Du kan også be om at disse personopplysningene overføres til en annen behandlingsansvarlig.
 • Motstand mot direkte markedsføring og tilbaketrekking av samtykke: Du kan motsette deg direkte markedsføring og trekke tilbake ditt samtykke til elektronisk direkte markedsføring når som helst. Du kan også trekke tilbake annet samtykke, inkludert foreldresamtykke.
 • Rett til å klage til tilsynsmyndigheten: Hvis du mener at vår behandling av dine personopplysninger ikke er i samsvar med personvernforordningen (GDPR) (EU) 2016/679, har du rett til å klage til personvernmyndighetene.
Handlekurv