Uvex

De beskytter mennesker. På jobb og i fritiden. På produksjonslinjen og i skibakken. Når du sveiser eller sykler. uvex er ett merke med én misjon: å beskytte mennesker.

Produktene i uvex sports group inkluderer skibriller og hjelmer, ridehjelmer, sykkelhjelmer, sportsbriller og racinghjelmer for motorsport. Som leverandør av sikkerhetsutstyr og partner for internasjonal toppidrett utstyrer uvex mer enn 1000 profesjonelle idrettsutøvere over hele verden. Alt dreier seg om sikkerhet på arbeidsplassen i uvex safety group, og vi produserer personlig verneutstyr fra topp til tå – fra vernehjelmer til vernesko.

Produktene må oppfylle de høyeste kravene til sikkerhet, funksjon og brukerkomfort i sportens verden, akkurat som de må på arbeidsplassen. Overføringen av kunnskap mellom de to divisjonene fremmer den kontinuerlige utviklingen av våre sikkerhetsutstyrsprodukter i både industri- og sportssektoren. Denne synergien mellom våre spesialister på personlig verneutstyr for arbeidsplassen og sportssikkerhet gir uvex en fremtredende posisjon blant leverandørene av sikkerhetsutstyr. Divisjonene for sport og sikkerhet jobber ikke bare sammen, men utfyller også hverandre perfekt når det gjelder erfaring, ekspertise og teknisk kunnskap de kan dele.

Bekreft e-postadressen

Bekreft din e-post for å kunne motta nyhetsbrev fra Avanti Cavalli. Vi har sendt en bekreftelseslink.

Hvis det ikke er noen bekreftelses-e-post i innboksen din, kan du sjekke om e-posten ble filtrert til søppelpostmappen din.