Safe Riding

brand safe riding

Safe Riding er et italiensk selskap som har som mål å sikre at ryttere kan ri i full sikkerhet, samtidig som de viser frem sin egen stil og personlighet. Alt vårt rideutstyr er italienskprodusert og designet for de som vil ha det beste. De er designet av ryttere for ryttere for å garantere en unik, unik opplevelse i salen.

Safe Riding S1 og S2 stigbøyler er designet med et innovativt system som kombinerer sikkerhetskomfort, eleganse og et bredt spekter av tilpasningsmuligheter. Våre stigbøyler er laget av en lidenskap for ridning, og er bygget av eksklusiv teknologi som er dekket av 3 internasjonale patenter og sikkerhetssertifisert.

S-Light Sikkerhet Stigbøyler

Safe Riding S-Light Sikkerhet Stigbøyler inneholder alle sikkerhetsfunksjonene til Safe Riding-produktene i bare 480 g, med en enda mer glam-stil. Strukturen, laget av lett aluminiumslegering ANTICORODAL, er tilgjengelig i seks anodiserte farger, for å møte behovene til alle ryttere, både profesjonelle og amatører. S Light er stigbøylen designet for å utvide utvalget av våre produkter […]

S-Mini Sikkerhet Stigbøyler

Safe Riding S-Mini Sikkerhet Stigbøyler er sikkerhetsstigbøyler laget av Safe Riding for å følge barn som ønsker å utforske den fantastiske verden av ridning fra deres første tur opp til 14 år. Et mindre mellomrom mellom slitebanen og sikkerhetsbuen, designet for å imøtekomme en mindre passform, og bare 430 gr. vekt levert av ANTICORODAL lett […]

S1 Sikkerhet Stigbøyler

Safe Riding S1 Sikkerhet Stigbøyler er den første sikkerhetsstigbøylen laget av kunnskapen og lidenskapen for ridning fra grunnleggerne av SAFE RIDING. Målet er å sikre en trygg, komfortabel og elegant ridetur for idrettsutøvere og entusiaster. S1 Safety Stirrup gir fullstendig sikkerhet: de kan åpnes i alle situasjoner, frigjøre rytterens fot og forhindre at den blir fanget. […]

S2 Sikkerhet Stigbøyler

Safe Riding S2 Sikkerhet Stigbøyler er spesialdesignet for kvinnelige ryttere. Bygget av en legering av flykvalitet som gjør den spesielt lett og ekstremt motstandsdyktig. Litt mindre og lettere enn S1, passer S2-stigbøylen perfekt med støvlene til hestekvinner, og gir sikkerheten som er kjennetegnet for SAFE RIDING rideutstyr. Selges i par

Stigbøyle Deksel Clip

Tilpass dine S-Light- og S-Mini stigbøyle med Safe Riding Stigbøyle Deksel Clip.

Stigbøyle Deksel Contemporary

Safe Rinding Stigbøyle Deksel Contemporary er en serie som setter farge på hesteverdenen. En rekke iøynefallende farger gir et snev av brio til dine sikkerhetsstigbøyler. Alle stigbøyleovertrekkene i Contemporary-serien kan tilpasses med tekst.

Stigbøyle Deksel Flagg

Safe Rinding Stigbøyle Deksel Flagg er et tilbud til ekvipasjer som deltar i internasjonale arrangementer og ønsker å vise frem sitt lands flagg på stigbøylene, og individuelle ryttere som ønsker å hylle sitt opphav.

Stigbøyle Deksel Glitter

Iøynefallende Safe Riding Stigbøyle Deksel Glitter Premium. Hoder vil snu seg for å se bedre på disse dekslene i skinn, med glitter, krystaller og skarpe nye materialer.

Stigbøyle Deksel Rhinestone

Iøynefallende Stigbøyle Deksel Rhinestone Premium. Hoder vil snu seg for å se bedre på disse dekslene i skinn, med glitter, krystaller og skarpe nye materialer.