Safe Riding

Safe Riding

Safe Riding er et italiensk selskap som har som mål å sikre at ryttere kan ri i full sikkerhet, samtidig som de viser frem sin egen stil og personlighet. Alt vårt rideutstyr er italienskprodusert og designet for de som vil ha det beste. De er designet av ryttere for ryttere for å garantere en unik, unik opplevelse i salen.

Safe Riding S1 og S2 stigbøyler er designet med et innovativt system som kombinerer sikkerhetskomfort, eleganse og et bredt spekter av tilpasningsmuligheter. Våre stigbøyler er laget av en lidenskap for ridning, og er bygget av eksklusiv teknologi som er dekket av 3 internasjonale patenter og sikkerhetssertifisert.

S-Light Sikkerhet Stigbøyler

Safe Riding S-Light Sikkerhet Stigbøyler inneholder alle sikkerhetsfunksjonene til Safe Riding-produktene i en vekt på bare 480 g, med en enda mer glamorøs stil. Konstruksjonen, som er laget av den lette aluminiumslegeringen ANTICORODAL, er tilgjengelig i seks anodiserte farger for å dekke behovene til alle ryttere, både profesjonelle og amatører. S Light er en stigbøyle […]

kr 3 099

S-Mini Sikkerhet Stigbøyler

Safe Riding S-Mini Sikkerhet Stigbøyler er en sikkerhetsstigbøyle utviklet av Safe Riding for barn som ønsker å utforske ridningens fantastiske verden fra de rir for første gang og frem til de er 14 år. S-Mini sikkerhetsstigbøyle har et mindre mellomrom mellom trinn og sikkerhetsbøyle, designet for å passe til en mindre størrelse, og en vekt […]

kr 2 999

S1 Sikkerhet Stigbøyler

Safe Riding S1 Sikkerhet Stigbøyler er den første sikkerhetsstigbøylen som er utviklet med utgangspunkt i kunnskapen og lidenskapen til grunnleggerne av Safe Riding. Målet er å sikre en trygg, komfortabel og elegant ridetur for idrettsutøvere og entusiaster. S1 Sikkerhet Stigbøyler gir full sikkerhet: De kan åpnes i alle situasjoner og frigjør rytterens fot slik at […]

kr 3 799

S2 Sikkerhet Stigbøyler

Safe Riding S2 Sikkerhet Stigbøyler er spesialdesignet for kvinnelige ryttere. De er laget av en legering i flykvalitet som gjør dem spesielt lette og ekstremt motstandsdyktige. S2-stigbøylen er litt mindre og lettere enn S1-stigbøylen og passer perfekt til kvinners støvler, og gir den sikkerheten som kjennetegner Safe Riding rideutstyr. Selges i par

kr 4 599

Stigbøyle Deksel Clip

Safe Riding Stigbøyle Deksel Clip er en serie som setter farge på hesteverdenen. En rekke iøynefallende farger gir dine sikkerhetsstigbøyler et streif av brio.

kr 199

Stigbøyle Deksel Contemporary

Safe Rinding Stigbøyle Deksel Contemporary er en serie som setter farge på hesteverdenen. En rekke iøynefallende farger gir dine sikkerhetsstigbøyler et streif av brio. Alle stigbøyleovertrekkene i Contemporary-serien kan tilpasses med tekst.  

kr 269

Stigbøyle Deksel Flagg

Safe Rinding Stigbøyle Deksel Flagg er ideell for lag som deltar i internasjonale stevner og ønsker å vise sitt lands flagg på stigbøylene, og for individuelle ryttere som ønsker å hylle sitt opphav.  

kr 639

Stigbøyle Deksel Glitter

Iøynefallende Safe Rinding Stigbøyle Deksel Glitter Premium. Hodene vil snu seg for å se nærmere på disse omslagene i skinn, med glitter, krystaller og nye, skarpe materialer.

kr 569

Stigbøyle Deksel Rhinestone

Iøynefallende Safe Rinding Stigbøyle Deksel Rhinestone Premium. Hodene vil snu seg for å se nærmere på disse omslagene i skinn, med glitter, krystaller og nye, skarpe materialer.

kr 639