Royal Rider

De har en lidenskap: å gjøre hvert øyeblikk perfekt, forbedre skjønnheten i hver atletisk gest, gjøre hvert øyeblikk brukt på ridning uforglemmelig.

Når lidenskap blandes med teknologi, skapes unike gjenstander, kunstverk som er valgt til å skinne i alle disipliner innen ridning.

Siden 1998 har Royal Riders forpliktelse vært å designe unike, elegante, effektive, tekniske og teknologiske stigbøyler.

De var de første til å introdusere tekniske materialer som brukes i bil- og motorsykkelsektoren for å designe stigbøyler som er i stand til å støtte rytterens atletiske bevegelser, i sprangridning, dressur, galopp, utholdenhet og polo.

Deres lidenskap blandes med ekspertisen til de som i over 20 år har designet trendlinjene til et produkt som forener hest og rytter i et spennende unikum.

Royal Rider Bitt

De nye Royal Rider bitt munnstykkene, faste og fleksible, med stive ringer i plastmateriale med høy motstand, er svært delikate mot hestens munn. Polymeren kan ikke angripes av atmosfæriske eller bakterielle stoffer, noe som gjør Royal Rider bitt veldig trygge og hygieniske. Ergonomien til munnstykkene fokuserer spesielt på den fleksible midtre delen, som tilpasser seg […]

kr 349kr 399