ForHorses

For Horses er en moderne håndverksbedrift som omfatter en svært teknisk og spesialisert struktur og team.

Hvert plagg skapes og utvikles innen FH for hvert trinn i produksjonen takket være en lang tradisjon og kunnskap, støttet av de mest moderne teknologiene og maskinene.

FH-produkter kommer fra en forening av skreddersøm, håndverk og teknologi, og en kjærlighet til hvert plagg, som følges trinn for trinn fra fødsel til salg av hele FH-teamet: fra opprettelsen av nye modeller som inkluderer nøye analyse av trender, et konstant søk etter avanserte ytelsesmaterialer og en spesiell oppmerksomhet på brukbarheten til hvert plagg, til utvikling av modellen, kutting av prototyper, montering og forberedelse for produksjon.

Plaggene blir deretter dyktig skreddersydd av våre dyktige syersker og laboratorier som følger nøye med på realiseringen av hver minste søm og detalj. Til slutt ferdigstilles hvert plagg med dyrebare detaljer og kontrolleres individuelt for å sikre at alle detaljer blir tatt vare på til perfeksjon.

Bekreft e-postadressen

Bekreft din e-post for å kunne motta nyhetsbrev fra Avanti Cavalli. Vi har sendt en bekreftelseslink.

Hvis det ikke er noen bekreftelses-e-post i innboksen din, kan du sjekke om e-posten ble filtrert til søppelpostmappen din.