Solbrent hud

SOLHEDS' naturlige produkter til behandling av solbrent hud

Derma 7 Soothing Sun Shield (SPF +40) gir langvarig solbeskyttelse mot UVA- og UVB-stråling fra solen. Den høye konsentrasjonen av aloe vera i Derma 7 Soothing Sun Shield bidrar til å helbrede solbrent hud. Påfør et tynt og jevnt lag på rent og tørt hudområde. Derma 2 Calming Serum er godt egnet for solbrent hud. Påfør Derma 2 Calming Serum på ren og tørr solbrent hud. Derma 5 Germ Fighting Cream er velegnet til behandling av solbrent, herdet hud som har begynt å flasse. Derma 5 Germ Fighting Cream mykgjør og fukter huden og hjelper til med å gjenopprette skadet hud.

  1. Tørk eller børst det beskyttede området rent
  2. Rist flasken med Derma 7 Soothing Sun Shield godt.
  3. Hell i hånden og fordel rikelig på det beskyttede området.

Derma 7 Soothing Sun Shield gir hudpleie og langvarig solbeskyttelse.

Vær oppmerksom på at solkremen skal brukes sparsomt på katter og hunder. Større mengder er giftige for katter og hunder ved inntak.

 

Solbrent hud

Solbeskyttelse

Solbrent hud

Pelsen til katter, hunder og hester beskytter huden mot solens UVA- og UVB-stråler. Dyr med lys pels blir lettere solbrent enn dyr med mørkere pels. Lyse dyr som står i fare for å bli solbrent, bør tildekkes helt, f.eks. med et dekken, og/eller unngå direkte sollys.

Begrenset berørte hudområder som snute, haser, bein og brennmerker kan beskyttes med solkrem. I Nord-Europa bør den anbefalte solbeskyttelsesfaktoren være minst +30 for å beskytte dyret mot daglig solskinn. En høy solfaktor er spesielt viktig for hester, siden de kan være ute på beite døgnet rundt. Beskytt dyrets hud tidlig, før det blir solbrent. Solbrent hud kan være svært smertefullt og er en risikofaktor for hudinfeksjoner. Hvis du er usikker, kan en veterinær gi deg råd om riktig behandling av solforbrenning.

En god solkrem er lett å smøre ut, er vannfast, beskytter både mot UVA- og UVB-stråling og etterlater ikke en fettete overflate på huden som samler smuss. Solkremen til katter, hunder og hester bør ha en pH-verdi på rundt 7.