Handlekurv

Pleie av hale, pels og hestehår

Pleie av hale, pels og hestehår med Solheds

Pleie av hale, pels og hestehår
Pleie av hale, pels og hestehår

Oljekjertlene hos hunder, katter og hester skiller ut fettsyrer som gir naturlig glans i pelsen. Hvis dyret er friskt og blir tatt godt vare på, gir disse fettsyrene naturlig en sunn og skinnende pels.

Bruk av naturlige oljer kan ha mange fordeler og kan brukes effektivt til å ta vare på dyrehår/pels. Noen oljer kan trenge inn i pelsen og bidra til å bygge opp og styrke pelsen innenfra. Dette til forskjell fra ingredienser som bare dekker håret og kan skjule problemer. Naturlige oljer øker også glansen i håret/pelsen og støtter hårets struktur. Dagens referanse for glans og pleie av hår er den såkalte morrokanske oljen eller arganoljen. Ved å kombinere naturlige oljer med arganolje får man en effektiv detangler for hår og manke.

Derma 9 Luxury Shine & Care spray gir en beskyttende overflate på pelsen som, i motsetning til silikonbaserte produkter, puster. Jo tykkere dyrets hår er, desto lengre tid tar det å bygge opp dette beskyttende laget. Når dette beskyttende laget er oppnådd, tar det bare 2-5 behandlinger for å opprettholde den luksuriøse og flokerfrie glansen. For dyr med spesielt flokete hår anbefaler vi en behandling som består i å spraye området i 2-3 dager i strekk med Derma 9 Luxury Shine & Care-spray før du prøver å gre det. Naturlige oljebaserte produkter slites av og kan vaskes av. Det vil ikke blokkere eller skade huden. Det beste resultatet oppnås ved å bruke Derma 9 Luxury Shine & Care spray på rent og fuktig hår/hale/manke. Jo finere og tynnere hår, desto mindre Derma 9 Luxury Shine & Care-spray er nødvendig, og i fint hår anbefaler vi å bruke Derma 9 Luxury Shine & Care i tørt hår.

En utmerket balsam for håret er Derma 15 Luxurious Conditioner som skylles ut. Derma 15 Luxurious Conditioner støtter hårets struktur, er utmerket til hårpleie og tilfører fuktighet til hår/tann/mann og hud. Ved å forlenge virketiden til Derma 15 Luxurious Conditioner kan den være effektiv som en intensiv hårpleiebehandling. Derma 15 Luxurious Conditioner gjør det lettere å gre håret og holde det fritt for floker. Kombinasjonen av Derma 9 Luxury Shine & Care og Derma 15 Luxurious Conditioner gir naturlig beskyttelse av håret mot smuss, snø og floker, og resulterer i et vakkert, skinnende hår/tale/manke. Ekstra WOW-effekt før konkurranser og utstillinger kan oppnås med Derma 15 Luxurious Conditioner.

Rent hår er vakkert i seg selv. Vask etter behov med pleiende Derma 4 Gentle Shampoo. Et urent dyr er mer utsatt for hudskader.

Nydelig glans rundt snute og øyne og til og med hover oppnås med Derma 12 Finishing Oil som også pleier huden.

Derma 9 Luxury Shine & Care er en hudpleiende balsam og detangler for hår, hale og manke.

All silikon bør vaskes av før du bruker naturlige oljebaserte produkter som Derma 9 Luxury Shine & Care for å få fullt utbytte av de naturlige oljene, spesielt for man og hale.

Vanlige silikonbaserte produkter kan blokkere huden/håret og krever sterke sulfatbaserte sjampoer (f.eks. Fairy, unngå kontakt med huden) for å bryte det ned. Silikon blokkerer opptaket av naturlige oljer i håret. Derma 9 Luxury Shine & Care gir et naturlig, sunt skjold som lett kan skylles av uten å blokkere huden eller håret, og etterlater håret med en usynlig og skinnende barriere mot smuss.

Derma 9 Luxury Shine & Care er et perfekt produkt for å gjøre dyret ditt klart til utstillinger eller konkurranser med flokerfri og skinnende pels. I tillegg gir Derma 9 Luxury Shine & Care fluffy volum til “storhårete” hester, hunder og katter og til dressurkonkurranser.

Derma 9 Luxury Shine & Care er også en utmerket fuktighetskrem for tørr og flassende hud, noe som gjør det unødvendig å bekymre seg hvis sprayen ved et uhell kommer i kontakt med huden.

Grooming-produkter

Pleie av hale, pels og hestehår

De fleste dyrepleieprodukter bruker silisium som effektiv ingrediens. Silisiumet som brukes i dyrepleieprodukter, er vanligvis av lavere kvalitet enn silisiumet som brukes i produkter til mennesker. Dyreprodukter bruker også større mengder silisium. Silisiumets effekt er basert på dets evne til å danne en ugjennomtrengelig overflate rundt håret. Denne overflaten føles som plast, noe som gjør det enkelt å løse opp hår/pels.

Det er enkelt å teste denne effekten ved å spraye noen av disse produktene på gulvet, det vil gjøre gulvet ekstremt glatt. For å vaske bort silisiumet trengs et sterkt anionbasert produkt, f.eks. Fairy oppvaskmiddel. Silisiumbaserte pleieprodukter har en tendens til å feste seg på det brukte området, og den gummiaktige/plastlignende overflaten kan forårsake hudproblemer.

Mange andre stoffer som brukes for å forbedre hårets utseende, f.eks. silke og perler, er fremmede for dyr og dermed potensielt allergifremkallende. Mange produkter som brukes i dyrepleie, inneholder andre skadelige ingredienser, f.eks. fargestoffer eller blekemidler. Ved bruk av disse ingrediensene bør etiketten inneholde en tydelig advarsel om deres brennbarhet, f.eks. ikke i nærheten av åpen ild. En god tommelfingerregel ved valg av pleieprodukter er : Ville jeg brukt dette produktet på min egen hud eller mitt eget hår? Hvis du ikke ville brukt det selv, må du heller ikke bruke det på dyret ditt.

Ikke bruk produkter som ikke oppgir innholdsfortegnelsen.

Bekreft e-postadressen

Bekreft din e-post for å kunne motta nyhetsbrev fra Avanti Cavalli. Vi har sendt en bekreftelseslink.

Hvis det ikke er noen bekreftelses-e-post i innboksen din, kan du sjekke om e-posten ble filtrert til søppelpostmappen din.