Handlekurv

Kattepleie

Kattepleie med SOLHEDS produkter

Katter har et annet stoffskifte enn hunder. Kattens lever er ikke i stand til å rense alle stoffene i eteriske oljer på samme måte som hundens lever. De fleste eteriske oljer er giftige for katter fordi de hoper seg opp i leveren fra blodbanen. Derfor bør man være forsiktig når man bruker eteriske oljer på katter. Skadelige mengder kan tas opp gjennom huden, noe katten ikke klarer å fjerne fra kroppen. Derfor er det viktig å sjekke innholdet i alle produkter på markedet som inneholder eteriske oljer. Dessverre er ikke alle produsenter og forhandlere av kjæledyrpleieprodukter klar over risikoen ved eteriske oljer for katter.

Av SOLHEDS-produktene er Derma 4 Gentle Shampoo, Derma 9 Luxury Shine & Care, Derma 10 Heel Balm, Derma12 Finishing Oil og Derma 15 Lusterious conditioner egnet for katter og kan brukes trygt. For andre produkter bør det utvises forsiktighet. Bare en liten mengde av produktet bør brukes på et begrenset hudområde for å unngå skadelige nivåer, og katten bør overvåkes under behandlingen. Hvis eteriske oljer tas opp i skadelige mengder i blodet, vil det merkes som kvalme eller svakhet. Med SOLHEDS-produkter er risikoen imidlertid ikke stor.

Bekreft e-postadressen

Bekreft din e-post for å kunne motta nyhetsbrev fra Avanti Cavalli. Vi har sendt en bekreftelseslink.

Hvis det ikke er noen bekreftelses-e-post i innboksen din, kan du sjekke om e-posten ble filtrert til søppelpostmappen din.