Handlekurv
Instruksjoner

Insekter og kløende hud

SOLHEDS naturlige produkter i håndteringen av kløende hud

Insektbitt kan utløse allergiske reaksjoner hos mange katter, hunder og hester, på samme måte som de gjør hos mennesker. Imidlertid feiler omsorgspersoner ofte i å gjenkjenne disse reaksjonene. Kløe, stikk og bitemerker kan føre til infeksjoner, spesielt når dyr selv pleier og gnikker de berørte områdene. Derfor er rask behandling for insektbitt avgjørende.

Hester opplever ofte insektbitt på nakken, brystet, halen og magen. Et merkbart symptom på en hests mage er dannelsen av et hardt skall på huden på grunn av disse bittene, som kan være veldig kløende. Hundene får også ofte bitt på magen, hvor huden er tynnere og har mindre hår, noe som resulterer i røde, delvis infiserte områder som er kløende.

Behandlingen for insektbitt hos dyr ligner på behandlingen for allergiske hudreaksjoner hos mennesker. Den viktigste forskjellen ligger i intensiteten av symptomene og den nødvendige behandlingen. Infisert hud bør behandles i henhold til instruksjonene for hudinfeksjoner. Omsorgspersoner bør raskt gjenkjenne og behandle allergiske hudreaksjoner for å oppnå de beste resultatene.

Derma 1 Skin Care Shampoo og Derma 2 Calming Serum/Derma 11 Anti-Itch Spray er effektive produkter for å lindre kløe og symptomer forbundet med insektbitt hos dyr. Disse produktene er enkle å bruke og forstå, og gir lindring for berørte kjæledyr.

Bitt fra hestebremser, insektsbitt på brystet med eksponert hud og åpne og suppurative sår kan håndteres deretter:

Våt området: Start med å fukte det berørte området.

Vask med Derma 1 Skin Care Shampoo: Bruk Derma 1 Skin Care Shampoo for å vaske området, la den virke i 2-3 minutter før du skyller grundig.

Påfør Derma 6 Wound Oil eller Derma 5 Germ Fighting Cream: Etter skylling, påfør enten Derma 6 Wound Oil eller Derma 5 Germ Fighting Cream på området. Disse produktene gir ikke bare hudpleie, men har også en sterk lukt som bidrar til å beskytte mot insekter.

For fluer og utflod rundt øynene:

Bruk Derma 6 Wound Oil på en bomullsdott: Påfør Derma 6 Wound Oil på en bomullsdott.

Tørk av utfloden: Tørk forsiktig av eventuell utflod fra øyekroken og rundt øyet med bomullsdotten dynket i Derma 6 Wound Oil. Denne oljen støtter sensitiv øyehud og hjelper til med å avstøte fluer på grunn av dens sterke lukt.

Dette regimenet er enkelt å følge og hjelper til med å behandle insektbitt og relaterte problemer hos dyr.

Sommerens tips for å håndtere insektbitt

FOR HESTER 

Forebygging av infeksjon fra hestebremsebitt:

  • Ubehandlede hestebremsebitt kan bli infiserte og herdede, noe som kan føre til gnissing og ytterligere infeksjonsrisiko.
  • Å vaske hestens ytre kjønnsorganer, jurene og det bittete området på magen en gang i uken med Derma 1 Skin Care Shampoo og påføre Derma 2 Calming Serum på tørr hud hjelper til med å lindre kløe og forhindrer ytterligere problemer med insektbitt.
  •  

Vasking av en svett hest:

  • Tilsett en kapsel av Derma 4 Gentle Shampoo i vaskebøtten når du vasker en svett hest.
  • Svamp den våte hesten med dette fortynnede sjampovannet og skyll deretter med rent vann.
  • Derma 4 Gentle Shampoo reduserer vannets overflatespenning, noe som gjør det lettere for vann å nå håret og den svette huden, noe som hjelper til med å forhindre insektstikk.

Regelmessig hudpleierutine:

For å forhindre mer alvorlig hudskade, anbefales det å regelmessig:

  1.  
FOR HUNDS 

Insektfølsomme områder:

  • Korresponderende insektfølsomme områder for hunder er den hårløse magen og mellom potepadene.
  • Hvis hunden lider av insektbitt, kan en ukentlig vask med Derma1 sjampo og påføring av Derma 2 Calming Serum lindre symptomer i løpet av den verste insektsesongen.
  •  

Disse praksisene er enkle å forstå og bidrar til å opprettholde hudhelsen til hester og hunder, spesielt i løpet av insektsesongene.

Insektavvisning

Mekanisk hindring: Bruk flueslør eller fluedekken for å fysisk blokkere insekter.

Avledning: Varme og søte feller kan avlede insekter og oppmuntre dem til å la dyrene være i fred.

Kjemiske insektmidler: Syntetiske kjemiske insektmidler som permethrin er ofte nevrotoksiner som påvirker insekter mer enn pattedyr. Kjæledyr som steller seg selv kan overføre disse kjemikaliene til kroppene sine. Bruk utendørs for å minimere eksponering, og sørg for at produktene er trygge for kjæledyr.

Topiske produkter for kjæledyr: Topiske suspensjonsprodukter er egnet for kjæledyr, men hester kan trenge høyere doser på grunn av deres konstante utendørs eksponering. Høye doser kan forårsake hudirritasjon.

Naturlige forbindelser: Essensielle oljer som lavendel, sitronella, neem, etc., har insektavvisende egenskaper. Imidlertid er det begrensninger i markedsføringen av dem som insektmidler. Disse oljene kan være allergifremkallende, og effekten varer bare i 30-60 minutter når de blandes med etanol.

Effektivitet og varighet: Ingen avvisende tilbyr 100% effektivitet. Forskjellige naturlige produkter (kremer, sprayer, sjampo) har forskjellig effektivitet og varighet. Når du lager hjemmelagde produkter, sørg for at de er trygge for personlig bruk også.

Påføring: Påfør avvisende på hår, ikke hud, for å minimere belastningen på huden.

Husk at selv om avvisende kan redusere insekter, vil de ikke eliminere dem helt. Velg produkter nøye og prioriter sikkerhet for kjæledyrene dine.

Bekreft e-postadressen

Bekreft din e-post for å kunne motta nyhetsbrev fra Avanti Cavalli. Vi har sendt en bekreftelseslink.

Hvis det ikke er noen bekreftelses-e-post i innboksen din, kan du sjekke om e-posten ble filtrert til søppelpostmappen din.