Handlekurv

Hovpleie

Regelmessig skoning og bruk av skokrem er en del av det grunnleggende hovstellet. Hyppigheten av skoing varierer fra hest til hest, men det anbefales å kontrollere hovene hver 4.-8. uke, avhengig av hvordan hesten brukes. Du bør også sørge for at beitet og strøet i boksen eller paddocken er egnet. Trening og fôr påvirker også hovenes kvalitet.

Fuktighetsinnholdet i det ytterste laget av hovveggen påvirker hovens holdbarhet. Under gunstige forhold (godt kosthold, mosjon og underlag) regulerer hesten fuktighetsbalansen i hoven optimalt. Ved tørt og vått vær øker risikoen for skader på hoven, for eksempel sprekker. Om sommeren er et typisk problem mangel på fuktighet i hovveggen, spesielt ved kronranden. Mange hovprodukter inneholder stoffer som er skadelige for hoven, for eksempel tjære, formalin og løsemidler. Feil og unødvendig bruk av hovprodukter kan endre den optimale fuktighetsbalansen i hoven og svekke kvaliteten på hoven, spesielt hover med svak hovkvalitet.

Rådfør deg alltid med en hovslager eller veterinær om tilstanden til hestens hover og eventuelle pleiebehov.

Produktene Derma 10 Heel Balm og Derma 12 Finishing Oil er bevisst pakket slik at en skitten børste eller lignende ikke kan komme inn i glasset. På denne måten holdes produktene i god stand, og du vet hva du smører på hovene.

Hovpleie med SOLHEDS naturlige produkter

Hovpleie

Derma 10 Heel Balm er en fuktighetskrem uten tilsatt vann for hovpleie. Ved sprø og sprukne hover kan Derma 10 Heel Balm påføres på kronen for å oppnå effektive resultater. Bruk etter behov. Derma 10 Heel Balm gir også en fin glans til hovene. Derma10 Heel Balm fukter hovveggen uten å forstyrre dens funksjon.

Derma 12 Finishing Oil er en fuktighetsgivende hovolje som etterlater en fin glans på hoven. Hester som tilbringer mye tid innendørs, er spesielt utsatt for tørre hover. Påfør Derma 10 Heel Balm på kronranden 1-3 ganger i uken. Ved behov kan du også smøre inn hovene med Derma 12 Finishing Oil daglig.

  1. Rengjør hoven.
  2. Ved svært tørre hover masserer du kronranden med Derma 10 Heel Balm.
  3. Rist flasken med Derma 12 Finishing Oil grundig og påfør oljen med en svamp på hoven.
    Derma 12 Finishing Oil gir næring og fuktighet uten å forstyrre hovens funksjon og gir en vakker glans.

Hos noen hester kan det dannes mikrober (bakterier, sopp) på hoven. Derma 1 Skin Care Shampoo kan bidra til å redusere belastningen av sykdomsfremkallende sopp. Fukt hovene og masser inn Derma 1 Skin Care Shampoo, la den virke i 5-10 minutter og skyll deretter av sjampoen. Når du bruker boots på hesten, må du også huske å rengjøre og desinfisere innsiden av bootsene.

Produktene Derma 10 Heel Balm og Derma 12 Finishing Oil er bevisst pakket slik at en skitten børste eller lignende ikke kan komme inn i glasset. På denne måten holdes produktene i god stand, og du vet hva du smører på hovene.

Bekreft e-postadressen

Bekreft din e-post for å kunne motta nyhetsbrev fra Avanti Cavalli. Vi har sendt en bekreftelseslink.

Hvis det ikke er noen bekreftelses-e-post i innboksen din, kan du sjekke om e-posten ble filtrert til søppelpostmappen din.