Handlekurv
Instruksjoner

Dyrepleieprodukter

Når man vurderer dyrepleieprodukter, er det flere viktige faktorer å huske på på grunn av det unike regelverket og hensynene som er spesifikke for disse produktene:

Regulatoriske hensyn: Dyrepleieprodukter dekkes vanligvis ikke av kosmetikklovgivning. Dyr er juridisk klassifisert som “ting”, og disse produktene faller inn under kategorien tekniske produkter heller enn kosmetikk.

Bruk av ingredienser: I motsetning til menneskelige kosmetikkprodukter kan dyrepleieprodukter inneholde stoffer som er forbudt for bruk i menneskelige produkter på grunn av sikkerhetsmessige bekymringer. Det er generelt ingen formelle kvalifikasjonskrav for produsenter eller markedsførere av disse produktene, heller ikke er det strenge krav til kvalitetskontroll for ingrediensene som brukes.

Kvalitet og sikkerhet: Forbrukere bør se etter produkter fra produsenter eller markedsførere som kan gi bevis på produktkunnskap, riktige bruksanvisninger og relevante kvalifikasjoner innen dyrepleie. Det er viktig at etiketten på produktet lister opp alle ingredienser eller råvarer som er brukt, ikke bare den aktive ingrediensen, og at produktets effektivitet støttes av bevis.

Tydelige bruksanvisninger: Produktetiketten bør tydelig indikere hva produktet brukes til og hvordan det skal brukes riktig. Dette inkluderer å gi retningslinjer for riktig mengde produkt som skal brukes, og instruksjoner for lagring.

pH-hensyn: Menneskelige kosmetikkprodukter er formulert for en pH på rundt 5,5, noe som skiller seg fra dyrs pH (rundt 7). Derfor kan dyrepleieprodukter være mer egnet for å håndtere spesifikke hudproblemer hos dyr på grunn av deres pH-kompatibilitet.

Når du ønsker å velge naturlige dyrepleieprodukter, bør du bekrefte at produktene inneholder minst 95% naturlig avledede råvarer, noe som er en av de grunnleggende kriteriene for menneskelige økologisk sertifiserte naturlige kosmetikkprodukter. SOLHEDS-produktene oppfyller alle de ovennevnte kriteriene godt.

Bekreft e-postadressen

Bekreft din e-post for å kunne motta nyhetsbrev fra Avanti Cavalli. Vi har sendt en bekreftelseslink.

Hvis det ikke er noen bekreftelses-e-post i innboksen din, kan du sjekke om e-posten ble filtrert til søppelpostmappen din.